Scanmast

När din teknik ska upp i luften så ordnar vi på Scanmast det.
Tre eller 300 meter spelar ingen roll, vi löser det. Det har vi gjort sedan 1950-talet.
 
Runt 1960 byggde vi de radio- och tv-master som finns runt om i landet. De står kvar än.
Vi har levererat tusentals torn, stagade master och fackverksbalkar. De står överallt och utsätts för sol, nederbörd, is och kraftiga vindar. Och de står kvar. År efter år.
Vi på Scanmast tror nämligen på kvalitet.
 
Vi erbjuder marknaden produkter och tjänster för telekom, belysning, vindmätning, kameraövervakning och industri. Vi på Scanmast har kompetensen att utföra hela ditt projekt, från design och projektering till byggnation, installation och underhåll. Det innebär att vi även kan installera och driftsätta din utrustning oavsett ändamål. Det gör jobbet väldigt lätt för dig. Det är därför vi är störst på det vi gör.
 
Vi strävar hela tiden efter att vara den ledande och mest attraktiva leverantören och våra medarbetare är mycket skickliga. Lyhördhet, engagemang och kreativitet är personliga egenskaper som värderas högt hos oss på Scanmast.
 
 

Katalog 2013

Ladda ner vår Belysningsbroschyr!

 

Ladda ner vår Företagsbroschyr!


 

 

 

  

 

   

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer